Anna Pärnoja


Aasta naisartisti tiitli pälvinud laulja Anna Kaneelina (35) tõdeb, et nooremana kritiseeris ta oma keha armutult ning üritas seda muuta. Nüüd tahab ta aina enam suhtuda kehasse kui hinge kodusse.
Loe edasi...

KEHA LUGU | Näitleja Klaudia Tiitsmaa: mind teeb kurvaks, kui inimesed ütlevad, et olen kohutavalt peenike

Klaudia Tiitsmaa


Näitleja ja poolteiseaastase poja ema Klaudia Tiitsmaa (29) joonistas pisikesena aina ühesuguseid nägusid: tugevate kulmude ja avala naeratusega. Kuni kord taipas: see on ju tema ise!
Loe edasi...

INTIIMNE KAADER | Erik Orgu hiljutisest operatsioonist ja toidueelistustest: taimetoitlast ei saaks minust iial


Toitumisnõustaja Erik Orgu (37) tunnistab, et ei naudi enam trenni, aga naudib tulemust. Mida võimekam oled jõusaalis, seda lihtsamaks muutub elu, väidab ta.
Loe edasi...

INTIIMNE KAADER | Getter Jaani: ma ei ole praegu oma tippvormis, aga see ei morjenda mind sugugi


Aasta tagasi sai laulja Getter Jaani (27) pisitütre Emily emaks ning on sestsaati hakanud oma keha rohkem armastama. Alati pole see aga kerge olnud.
Loe edasi...

INTIIMNE KAADER | Sopran Triin Lellep: elan alles esimesi kuid päris tervena


Ilu algab seestpoolt, on sopran Triin Lellep (34) kogenud sõna otseses mõttes oma nahal. Varem ei läinud ta käsivarsi paljastavas T-särgis väljagi, kuna kannatas aastaid karmi nahahaiguse all.
Loe edasi...

INTIIMNE KAADER | Ülle Lichtfeldt: mu keha on laval kogenud kõike

Ülle Lichtfeldt


Pipi, preili Julie, Kõrboja Anna, leedi Macbeth, Õnne tänava Are... Rakvere Teatri näitleja Ülle Lichtfeldt (49) on kehastanud ohtralt saatuslikke naisi. Ta on rollides kogenud nii õrnust kui ka jõhkrust – ning kõike, mis jääb nende äärmuste vahele.
Loe edasi...

INTIIMNE KAADER | Kaja Tuisk: mida rohkem on naise elus armastust, seda vähem kulub aega enese eest hoolitsemisele


“Mul on nii palju energiat, et kui ma poleks treener, võiksin vabalt olla metsalangetaja või hauakaevaja!” naerab legendaarne aeroobikatreener Kaja Tuisk (56).
Loe edasi...

INTIIMNE KAADER | Maarja Kerner-Ader: kaksikuid oodates oli mul raske aeg. Abikaasa Argo tugi oli väga suur

Maarja Kerner-Ader | Meik ja soeng: Mirjam Sitin


14 aastat meistriliigas võrkpalli mänginud Maarja Kerner-Ader (32) unistas kolmest lapsest – ja just kaksikutest. Nüüd ongi tal abikaasa, kulturist Argo Aderiga (50) kolm poega: kaheaastane Ron Braiton (2) ning juulis sündinud Trevon ja Roven.
Loe edasi...

INTIIMNE KAADER | Jesper Parve: lause “ole õnnelik sellisena, nagu oled” on totaalne jama. Sel juhul oleksin 130kilone, juua täis ja naisest ammu lahku läinud

Jesper Parve


Jesper Parve (40) käest on küsitud, kas ta on meeste eestkõneleja, psühholoog või koguni guru. Endine profisportlane ja praegune kirjastaja tõdeb, et tal on üksainus missioon: muuta inimesi julgemaks.
Loe edasi...

INTIIMNE KAADER | Produtsent Triin Luhats: miks peaks riik või ühiskond saama määrata, mida enda kehaga teha tohin?

Triin Luhats


Inimkeha on otsekui raamat, tõdeb suursaadete “Maskis laulja”, “Su nägu kõlab tuttavalt” ja “Eesti otsib superstaari” produtsent Triin Luhats (45).
Loe edasi...

Seks, surm ja süda

Emer Värk


“Suhe võiks olla algusest peale aus: võta mind kogu mu ilus ja valus, näita, milline oled sina, ja vaatame, mis saab edasi,” ütleb video- ja visuaalkunstnik Emer Värk (37). Oma esimeses lavastuses “You Will See So Many Pretty Things” tegeleb ta ihas ja vägivallas põimuvate kehadega.
Loe edasi...

Jaga
Kommentaarid