“See on võimalik, aga samal ajal ka uskumatult lohakas,” kirjutas Vignone Instagrami videotes. “Nad suudavad ja peaksid olema paremad, eriti pärast möödunud nädala triumfe. Selle ajastus kohe peale seda, kui ta ametisse astumisel kandis vähem tuntud Ameerika tumedanahaliste disanerite loomingut, on inetu, olenemata sellest, kuidas seda vaadata.”

Harris kandis ametisse astumise tseremoonial ja hilisematel pidustustel kolme tumedanahaliste poolt juhitava brändi loomingut: Pyer Moss, Christopher John Rogers ja Sergio Hudson.

“Keegi peab tõsiselt rääkima tema meeskonnale Dolcest ja nende probleemidest rassismiga,” kirjutas üks postitusi kommenteerinud Instagrami kasutaja. “Ma olen üllatunud, et ta nende loomingut kannab.”

Vignone kritiseeris ka Kamala otsust kanda esimese töönädala jooksul nii mitmete kallite moebrändide loomingut ning arvas, et asepresident võiks hetkel piirduda vaid Ameerika päritolu disaineritega. “Tema ja ta meeskond peaksid hoolima mõjuvõimust, mis nende valikutel on,” kirjutas ta. “Ta võiks näiteks toetada väiksemaid ja taskukohasemaid ettevõtteid.”