Siin on viis fakti, mida sa veel tema kohta ei teadnud:

1. Bündchen “avastati” McDonald’sis

Horizontina väikelinnas üles kasvanud Bünchen oli viieline õpilane ja unistas professionaalseks võrkpallimängijaks saamisest. Tema oskused väljakul olid niivõrd head, et temast olekski võinud vabalt võrkpallur saada, kui keegi ei oleks organiseerinud kohalikele tüdrukutele modellikursuseid.

Bündchen otsustas kursustel osaleda, sest see garanteeris talle tasuta reisi São Paulosse. Ta oli 13aastane ja polnud kunagi üheski suurlinnas käinud, rääkimata siis 25-tunnise bussisõidu kaugusel asuvas São Paulos.

Just seal linnas kohtus ta modelliagentuuri esindajaga, kes teda McDonald’si restoranis teiste tüdrukute seas märkas. “Selle hetkeni polnud ma kunagi veel moeajakirju näinudki,” meenutab Gisele.

2. Bündchenit ei köitnud alguses ta praegune kallim Tom Brady

2005. aasta detsembris, kui Gisele oli hiljuti läinud lahku Leonardo DiCapriost, näidati talle Tom Brady fotot ja naise reaktsioon oli: “Tom Brady, kindlasti mitte liiga räbal. Ta on armas, aga tal on tüdruksõber (mees käis tol ajal väljas Bridget Moynahaniga — toim.) ja minu jaoks on ta natukene liiga gei. Maailmas on liiga palju mehi, et ajada taga kedagi, kel juba on naine. Elu on liiga lühike.”

Brady kuulis naise arvamust hiljem ühest Bostoni raadiosaatest. “Oi, jumal, see on natukene liiga karm,” kommenteeris ta.

2006. aastal kohtus Gisele nüüdseks vallalise Brady’ga läbi nende ühise sõbra. “Teadsin kohe — esimest korda, kui temaga kohtusin,” meenutab Bündchen. “Ta naeratas ja tundsin, et see on kõige ilusam ja karismaatilisem naeratus, mis ma elu jooksul näinud olen!” Tundub, et tegemist oli armastusega esimesest silmapilgust.

3. Tema sodiaagimärk on Vähk

“Ma olen Vähk,” avaldas ta moeajakirjale Vogue ning selgitas, mis see tema jaoks tähendab ja kuidas teda moetööstuses tegutsedes kahe jalaga maa peal hoiab. “Armastan kodu, minu pühakoda ja kõiki mõnusaid asju. Olin moemaailmas nagu kala, kes on veest välja tõstetud. Mõtlesin alati, et laske mul töö ära teha, et saaksin koju tagasi minna.”

4. Ta tuli välja loodusliku nahahooldustoodete sarjaga Sejaa, et aidata madala enesehinnanguga teismelisi

“Kui olin teismeline, katsid mu nägu vistrikud. Iga kord, kui keegi vaatas mu nägu, mõtlesin, et nad vaatavad mu vistrikke. Panin näole muda, et neid kuivatada ja see toimis,” rääkis Bünchen 2010. aastal Vogue’ile. “Tahan õpetada tüdrukutele, kuidas end armastada ja enda keha eest hoolt kanda. Mis on esimene asi, mida sa igal hommikul näed? Sinu nägu! Mida sa iga päev näole määrid? Kreemi! Ma tegin kõige lihtsama ja puhtama kreemi — igapäevase kreemi -, aga sellega kaasnevad lubadused.”

5. Ta hakkas 20ndates igapäevaselt mediteerima

Bündchen on pühendunud holistilisele elustiilile, näiteks mediteerib iga päev. Lisaks praktiseerib ta joogat ja järgib väga ranget toitumiskava.

Jaga
Kommentaarid