Aga milliseid soenguid täpsemalt pariislannalt Mallettilt nõudmas käivad? "Praegu on väga populaarne n-ö pehmus," väidab stilist. "Isegi, kui minevikus oli bob-stiilis soengu puhul olulised ranged jooned, siis nüüd on need väga pehmed. Prantslased tahavad juusteostes tekstuuri näha."

Praegust soengumoodi iseloomustavad märksõnad: boheemlaslik, poeetiline ja pehme. Mis veelgi olulisem: lõikus ei tohiks olla liiga sirgejooneline. Soeng peab jätma mulje, et selle kandja ei hooli tegelikult väga oma välimusest, aga selle saavutamiseks kulutatakse tegelikult tunde. "Prantslaste jaoks on kõige õudsem soeng silutud, sirgendatud ja keskelt lahku kammitud, ning triibud, mis algavad juurte juurest ja ulatuvad otsteni välja. Seda Prantsuse naised vihkavad!"

Täiuslike blondide triipude asemel eelistavad prantslannad, et juuksed oleksid värvitud vabama käega (kuid jätkuvalt eksperdi poolt). Malletti sõnul armastavad nad tumedamat tooni juurte osa ja heledaid, justkui kulunud juukseotsi. "Värvitoon peab olema dimensiooniline," lisab ta.

Allikas: Vogue UK