Stein lisab: “Kollektsioon on pühendatud naisele, kes teeb elust tõelise vaatemängu, täis peadpööritavaid hetki, mis mis jäävad meiega igaveseks. Paljusid neist jagame üle aastate, mõningaid üle põlvede ning leidub neidki, mis jäävad saladuseks. Mis on kõige olulisem — kõik neid on unustamatud.”

Kollektsioon on pühendatud emotsioonide ehedusele ja elurõõmule. Cirque Collection pühib teadvustest kõik halltoonid, malbe pastelse ebamäärasuse ja argise turvalisuse ning pöördub tagasi värvide kõige kirkamasse spektrisse. Kollektsioon lubab naistel end tunda sellisena nagu nad on. Hinnanguvabalt, pühendunult ja kirglikult.

Liina Stein

Cirque Collection on eksistentsiaalselt värvikas ja kirju ning iseloomustab, mida on maailmal meile pakkuda. Valitud toonid väljendavad inimkonna soovi kogeda elus kõige tugevamaid tundeid, ainulaadseid ülivõrdes emotsioone ning seiklusi koon inspireerivate sädeinimestega. Disainer julgustab jälgijaid turvasfäärist välja astuma ning kollektsiooni kaudu neid emotsioone ning üllatusi kogema.

Circque Collectioni põhitoonid kirkad ja neoonsed. Esindatud on puhas kollane, roheline ja oranž, millest on loodud kolossaalselt võimsa kujuga kleidid, jumpsuitid, pükskostüümid ja bodyd. Neid kaunistavad ülimalt pilkupüüdvad kirgastes toonides nahkrihmad, kuldsed detailid, asümmeetria ning volüümikad vormid, tehes kollektsiooni suurepäraseks valikuks naistele, kelle elus hakkavad kõik peatükid suure algustähega.

Piletid Piletitaskust.