Diana Arno moekollektsioon

Rõõmsate värvide kõrval flirtivad mängulised litrid ning optimistlikult naiivne print annavad ajatutele siluettidele uue ja põneva ilme.

Diana Arno: „Emotsioonid ei mahu lihtsalt südamesse! Seest teeb soojaks piiritu tänutunne ja tugev soov kõiki kallistada: moenädala korraldajaid, eesotsas Anuga, igat žüriiliiget, kõiki, kes seda meie jaoks nii tähtsat päeva ellu aitasid viia, kogu oma tiimi. Raske on uskuda, et nii väga tahetud auhind on päriselt meie käes ning et see kõik ei ole magus uni. Eriti seepärast, et konkurents oli väga tugev ning kõik nominendid nii erinevad ja omamoodi vägevad,“ kommenteerib moelooja.

„See on suur au ja motivatsioon liikuda edasi, seada uusi eesmärke ning…aeg ei oota - hakata taas tööle uue, sügis-talv 23-24 kollektsiooni kallal!“ lisab Diana Arno.

Kuldnõela võitja Diana Arno moekollektsioon

Hõbenõela auhinna viis koju Hannes Rüütel. „Tallinn Fashion Weekil eristus ta ülitugevalt isikupärase joone ja energiaga, uues kollektsioonis näen edasiminekut suunal, mis defineerib teda omalaadse ja värske stiilikeelega disainerina. Värske ja ägeda sähvatuse vääriline moelooja, millena me Hõbenõela auhinda mõistame,“ kommenteerib Kristina Herodes.

Hõbenõela võitja Hannes Rüütli sügistalvises kollektsioonis kohtuvad omavahel kaks märgilist etappi disaineri teekonnal – kevadel laiema publiku ette jõudnud tervikliku ja enesekindlama disainikäekirja sisse on põimitud Rüüteli päris esimene autorikollektsioon OIU. Inspiratsiooni ammutas disainer oma vanavanemate maakodust. ’’Nõukaaegsed seinavaibad ja mänguasjad, tapeedikihtide alt välja koorunud värvilaigud, vanaisa punutud sibulakorvid ja vanaema kootud kindad ja sokid. Kõik need elemendid üheskoos naturaalsete materjalidega loovad šiki ja võiks öelda, et isegi kergelt piduliku terviku. Seda igati kaasaegses ja omapärases võtmes,’’ kirjeldab disainer.

Hõbenõela võitja Hannes Rüütli moekollektsioon


Kuldse Nõelakoja auhinna pälvis Anneli Tammik, kes näitas Tallinn Fashion Weeki laval äsja valminud „Lumelill_3D“ kollektsiooni, mis on muutnud tema juba tuntud ornamendi ruumiliseks. Publiku lemmiku tiitli pälvis Vivian Vau.

Kuldne Nõelakoda auhinna võitja Anneli Tammiku looming

Publik valis Anne & Stiili veebi vahendusel oma lemmikuks kingadisaineri Vivian Vau.

Publiku lemmik Vivian Vau

Tallinn Fashion Week toimub 18. - 21. oktoober Kultuurikatlas.

Jaga
Kommentaarid