Etenduse nimeks oli „Paris is Louboutining“ (Pariis Louboutinib - toim.). Veealuseid tantse esitas neliteist tantsijat ja viisteist liiget Prantsuse Olümpia kujundujumise tiimist. Härra Louboutin kirjeldas kogu spektaaklit kui filmi.

Pärast suurt etendust, mida ilmestas nii koreograafia, muusika, tantsijad kui eeskätt muidugi maailmakuulsad punased tallad, hüppas kogu tiim grande finalena koos härra Louboutiniga ka ise basseini sügavustesse.

Vaata videot moeshowst SIIT.

Bella Hadid on tagasi

Pikka aega moelavadelt tervislikel põhjustel eemal olnud Bella Hadid tabati Prantusmaa pealinnast juba päev enne moeshowde algust. Supermodell kandis Saint Laurent trench coati ning jäi kaamerasilma ette Valentino showroomist lahkudes. Trendikas ülerõivas andis aga vihje, et lisaks kuulsale Itaalia brändile kõndis naine järgmine õhtu ka Saint Laurent moeshowl.

Bella Hadid Saint Laurent’ kevad/suvi 2025 moeshowl

Karmen ja Carmen

Rõõm on tõdeda, et ka Eesti supermodellid Karmen ja Carmen olid taaskord Pariisi moenädalal esindatud.

Balmain kevad/suvi 2025

Carmen Kass kõndis nii Austraalia disaineri Christopher Esberi kui ka brändi Vetements showl. Napp riietus paljastas ka kasvava beebikõhu. Vaata imeilusat fotot SIIT!

Lapsemeelne lõppakord

Moebränd Coperni pani Pariisi moenädalale uhke punkti. Show peeti Disneylandis ilutulestikusäras, kus lavale astus ka maailmakuulus Kylie Jenner.

Coperni kevad/suvi 2025

Jaga
Kommentaarid