Moepidu raamatul

Digitaalne moepidu leidis aset imekaunil raamatul, mida trükiti limiteeritud koguses ning mis sümboliseerib Rocha pikka koostööajalugu eri trükikunstnike ja fotograafidega.

Raamat on loodud koostöös tunnustatud inglise kunstnikuga Faye Wei Wei, kes lööb ühtlasi ise kaasa ka kollektsiooni kampaanias. Raamat koosneb viiest Wei Wei maalist, mis on imekauniks taustafooniks modellidele, kes läbi liitreaalsuse maalidel ellu ärkavad ja kollektsiooni moepubliku ette toovad.

Lisaks on see kummardus Rocha imetabasele oskusele kajastada oma loomingus maalikunsti ja selle rikkalikku ajalugu.

Tegemist on tõeliselt innovaatilise moeelamusega, mis tähistab suure koostöökollektsiooni sündi ning haarab kinni tehnoloogilistest võimalustest, et luua moesõpradele võrratu kogemus ja tuua rõivaste ilu ohutul viisil koju kätte.

„Käesolev aasta on pannud meid kõiki tooma värskeid ja kavalaid lahendusi nii töö- kui argiellu,“ sõnab Simone Rocha. „Mul on erakordselt hea meel tähistada koostööd H&Miga niivõrd innovaatilisel viisil, kasutades parimat AR-tehnoloogiat ning tuua seeläbi mood ja modellid inimestele koju kätte. Ma olen algusest peale soovinud, et see kollektsioon ärataks inimestes soovi mängida moega ja panna end ilusasti riidesse kasvõi ainult selleks, et kohtuda pere, sõprade ja lähedastega, ning ma loodan, et see digitaalne moeüritus aitas sellele kaasa, pakkudes uut nägemust kunsti, ilu ja rõõmutunde tähistamisest."

Vaata kaadritaguseid pilte moeetenduse valmimisest: