Kollektsioonis „Sunbursts“ (ingl päikesekiired) on kasutatud keskpunktist lahknevate kiirte motiivi, mis sümboliseerib valguse tulemist, pimeduse hajumist. Tungides läbi pilvede pääseb päikesekiire valgusvihk mõjule, valgustades kõik ümbritseva, tuues vabaduse tunde talvest, mineviku piirangutest, luues võimaluse kõigele uuele ning seeläbi juhatades kandja lootusrikkalt päikeseküllasesse suvesse.

Kuumale südasuvele kohaselt varieeruvad kangad kergetest siidikangastest kuni viskoos-2 ja naturaalse puuvillajerseyni. Selline kangakasutus annab võimaluse kombineerida kleite päevitunud nahale eraldi, aga ka aluskleidiga koos kandmiseks.

Alexanderling

Oma kollektsioonide rätsepakunstile mõeldes on moedisainer Anu Ling väljendanud end kohati üsna androgüünse joonega: keskkoht on taljest alla lastud puusajoonele. Kleidid on sirged, kohati karbi-lõikelised. Kui siluetis tuua välja midagi kahekümnendatest, siis näha on ajastu geomeetriat nii läbilõigete kujunduses kui ka kleitide võrgudetailidest moodustavates kandilistes mustrites. Seda siis päikesekiirte kujulistel pliseerdetailidel ja sellele vastanduva musta tooni kleitidel, mille allääres on kasutatud astmelist voltpliseeri. Kollektsioonis on oma koha leidnud ka alexanderlingilikud drapeeringud, mis on esile tõstetud pehme viskoosjersey kangal.

Kollektsiooni täiendavad stuudios valminud ehted — geomeetriliste tahkudega, väikeste helklevate pärlidetailidega kaetud pesakesed annavad pikkadele kleitidele pidulikku jumet.