“Minu jaoks tähendab see paari suurepärast rõivaeset, mis defineerivad su iseloomu ja milles tunned end hästi,” selgitab naine, kes kirjutas raamatu “How to Be Parisian Wherever You Are” ja ”Older, but Better, but Older”. “Siis kannad neid ikka ja jälle, miksid minimalistlike esemetega. Kutsuge seda prantsuse stiiliks kui soovite!”

Gaia Repossi (treenimiskunstnik, ehtedisainer ja Repossi loominguline juht)

“Prantsuse stiil tähendab loomulikku vaoshoitust koos killukese toore stiilitunnetusega,” ütleb Repossi. Meisterjuveliiri Alberto Repossi tütar disainis esimesed ehted pereettevõttes 19aastaselt ja nõudis, et nad stiliseeriksid teemantkaelakee lihtsa valge t-särgiga — miski, mis oli tol ajal ennekuulmatu.

Camille Charriere (kirjanik ja teletegelane)

"Mu lemmik külg prantsuse naiste stiili juures on see, et nad ei ole pea kunagi trendikad," avaldab Londonis elav pariislanna. "Me teame, mis meile sobib (või üritame erinevates elustaadiumites sellest aru saada) ja kanname uuesti rõivaid, ilma et tunneksime selle pärast piinlikkust." Tema lemmikud rõivaesemed: suurepärased teksapüksid, logota käekott ja midagi huultel.