Toome välja ühe stsenaariumi: otsustad kallimale oraalseksi teha ja loodad, et ta naudib seda. Näed vaeva, annad endast parima, aga siis ta vaatab sulle otsa, pööritab silmi ja ütleb midagi stiilis: “Sa ei saa sellega hakkama” või “Sa teed seda valesti.” Mis tunne tekib? Ilmselt mitte hea.

Tagasisidet saab anda ka paremini

Otten soovitab tagasisidet anda kujutades ette mitmekihilist võileiba. Alusta väljendiga: “Kallis, sa oled nii suurepärane.” Ja seejärel anna tagasisidet küsides: “Mis arvad, kas võiksime ka mõne lelu kasutusele võtta?” Või: “Kallis, ma õpetan sulle, kuidas sa veel võiksid keelega mängida…” Seejärel kiida teda pisut veel ja lõpeta teema.

Pea meeles, suhtlemine on väga oluline. Seksuaalne tegevus võib olla ääretult mõnus, aga kõige tähtsam on teie omavaheline suhtlus, mis on justkui hea seksi vundament.

Veel mõned tähelepanekud

Seksist rääkides vaata esmalt endale otsa ja tee kindlaks, et jätad hukkamõistu kõrvale. Meil kõigil on omad eelistused ja on palju erinevaid asju, mis inimesi erutavad, või vastupidi, eemale tõukavad.

Samal ajal tasub olla otsekohene ja jälgida ka oma kehakeelt, et see vastaks su sõnadele. Kui miski, mida tema ütleb, jääb sulle arusaamatuks, palu tal selgitada ja küsi küsimusi.

Hinda tema emotsioone ja jaga ise ka informatsiooni, kui sul see olemas on.

Allikas: Body and Soul