Padi või kaks tagumiku alla

Misjonäripoos on naiste jaoks tuim enamasti just seetõttu, et kliitor jääb tiheda intiimse kontakti tõttu tähelepanuta. Partneri kuum lähedus võib olla erutav ja vaimustav, aga kogu kehas külmavärinaid tekitavat orgasmi see siiski ei garanteeri. Kui sa asetad endale tagumiku alla padja või kaks, saad rahus oma kliitorile keskenduda, samal ajal kui partner on sinust veidi kaugenenud, aga siiski piisavalt lähedal.

Väike kliitorivibraator

Kui sa siiski eelistad, et sinu ja partneri keha oleksid misjonäripoosi ajal omavahel nii vastakuti kui võimalik, tasuks sul investeerida pisikesse kliitorivibraatorisse. Sa saad oma väikese lemmiku asetada enne seksimist jalgevahele ning samal ajal, kui koged vaginaalseid mõnusid, saab pisike lemmik kliitori vastas tublisti tööd teha. Haripunkti jõudmine on garanteeritud!

Ära jäta rinnanibusid tähelepanuta

Ehkki paljud naised ei pea rindade mudimist seksi ajal millekski, on suur tõenäosus, et oled seda siiamaani valesti teinud. Alustama peab hellalt ja õrritavalt ning muidugi on oluline oma keha kuulata. Aga rinnanibude orgasm ei ole müüt ja kui sa oma keha jaoks piisavalt aega võtad ning oled hetkes kohal, võid sellele päris lähedale jõuda ja ühel hetkel kogeda ka imelist tunnet. Õpeta ka oma kallimale selgeks, kuidas õigesti rinnamassaaži teha!

Ümbritseva keskkonna olulisus

Kui sinu pead ringlevad erinevad stressirikkad mõtted, on orgasmini jõudmine nagunii võimatu ja selles ei saa süüdistada kahjuks isegi misjonäripoosi. Loo enda jaoks erootiline keskkond ja puhasta oma mõtted igapäevamuredest. Mahe vaikne muusika, küünlavalgus… Mida veel tahta? Sina ise tead kõige paremini, mis sind erutab ja samaaegselt ka rahustab.

Sidumine, käerauad, erinevad mängud

Misjonäripoos ei pea olema igav! Ehk võiks kallim siduda sinu käed kinni, nii et sinul ei ole võimalik teda katsuda? Või kui tahate mitu sammu edasi liikuda ja teile meeldivad ekstreemsemad mängud, võid lasta tal õrnalt oma suu kinni siduda. Või silmad. Seda tehes saad keskenduda hoopis teistsugustele aistingutele.

Õige hingamine

Õige hingamine? Mis mõttes? Samamoodi, nagu sa lood enda jaoks erootilise keskkonna, pead sa keskenduma ka enda sisemaailmale. Hinga oma mured välja. Hinga sügavalt, naudi õhuvoolu, mis su kehas ringleb. Keskendu sisse- ja väljahingamisele. Sügavad hingetõmbed aitavad vabastada sinu kehas kogunenud pingeid ja niimoodi tunnetad ka oma keha palju paremini.

Allikas: Mind Body Green

Jaga
Kommentaarid