Kate Moss masseerib oma näonahka regulaarselt iluõlidega – see on kui naturaalne iluravi.

Joan Smalls segab talvel rikkaliku näokreemi sisse kaks tilka näoõli, andes nahale nii ekstrakoguse niisutust.

Candice Swanepoel alustab igat päeva hommikuse külma veega näole, et vabaneda paistetusest ja lisada nahale elujõudu. Kate Moss harrastab seda samuti, aga tema kastab nägu jääkülma veega.

Tyra Banks suhtub tõsiselt igapäevasesse meikimisse – ta teab, mida tema nahk vajab ja kasutab ainult hädavajalikke meigivahendeid. Ei mingit ülemeikimist!

Molly Sims sööb vaid seda, mis on ka tema näonahale kasulik. Tema menüüsse kuuluvad näiteks antioksüdantiderikkad goji-marjad ja linaseemned.

Doutzen Kroes kannab juustesse kookosõli ja hoiab seda peas terve päeva vältel. See ei näe küll hea välja, aga kui selle lõpuks välja loputad, on sul siidiselt siledad juuksed. Seda trikki armastab ka Candice Swanepoel.

Jennifer Lopez teab, et kaunis jume saab alguse õigest näohoolitsusest. Iga kord, kui hakkad end meikima, kanna näoloe kerget ja õlisisaldavat niisutavat ja valgust peegeldavat, nahka täiustavat kreemi.

Lauren Conrad teeb aeg-ajalt päevi, mil ta ei kuumtöötle juukseid. Selle asemel ta punub juuksed hoopis patsi või teeb lihtsa hobusesaba.

Hea lugeja, millised neist harjumustest sina omaks võtad?