"Mul on hea meel, et ma näen oma vanuse kohta hea välja, aga ma olen kasutanud ilukirurgiat.. Mõneti ma vihkan fakti, et olen pidanud end füüsiliselt laskma kohandada, et end paremini tunda. Ma soovin, et see poleks minu jaoks nii oluline. Ma soovin, et ma oleksin vapram. Aga ma olen, nagu olen," sõnas Fonda.

Hiljutises intervjuus Kanada ajakirjale Elle, tunnistas 82-aastane Fonda, et enam iluoperatsioone ei tee. "Ma ei saa teeselda, et ma ei ole edev, aga ilukirurgiaga on minu jaoks nüüd lõpp - ma ei lähe end rohkem lõikama." Otsus ei tulnud naise jaoks kergelt. "Ma pean iga päev tööd tegema, et ennast aktsepteerida. See ei tule minu jaoks lihtsalt," sõnas ta.

Dokumentaalfilmis tunnistas Fonda, et talle meeldivad elatanud näod, aga tal on lihtsalt enda vananemist keeruline aktsepteerida. Näitlejanna on lasknud teha näo ringlõikuse, kohandanud silmaümbruseid, lõuajoont ja teinud rinnaoperatsiooni, mille implantaadid on küll tänaseks eemaldatud. "Mind tüütas ära mu väsinud väljanägemine, kuigi ma seda tegelikult polnud," tunnistas ta dokumentaalfilmis.

Fonda tunneb uhkust oma aususe üle ja proovib seda ka sotsiaalmeedias demonstreerida. "Ma postitan endast pilte, kui ma olen kurnatud ja ükskord postitasin ka pildi, kui mul tuli hammas välja! See oli kunsthammas, mis tuli välja Portugalis restoranis süües ja ma postitasin selle!" ei hoidnud staar end tagasi.

Allikas: Vanity Fair