Kui jõuad punkti, mil iga väiksemgi negatiivne emotsioon ähvardab rongi rööbastelt maha juhtida, ei ole asi selles, et oleksid nõrk, vaid pigem selles, et oled emotsionaalselt üle koormatud. Sinu ülesanne on leida põhjus, mis negatiivseid emotsioone tekitab.

2. Sa tunned ennast kaotajana

Oled omaks võtnud "kõik või mitte midagi" suhtumise, mis tähendab, et iga moment võib sinu jaoks olla murdepunkt. Pea meeles, et kui tunned lootusetust, ei ole asi selles, et tulevik paistaks tume. See on viis teadvustamaks emotsioone, mis sind hetkel valdavad. Su aju üritab sulle lootusetuse tundega mõista anda, et on aeg muudatusteks.

3. Sa oled muutunud ülitundlikuks

Sinu tundlikkus ei tähenda, et kipud üle reageerima, vaid on pigem märk, et oled jõudnud piirini ja tead väga hästi, et ei suuda enam ühtki tagasilööki taluda. Kasuta oma energiat selleks, et aru saada, mis on su nii kaugele viinud. Võib-olla on need vajadused, mida oled ignoreerinud? Võib-olla on su elus aspekte, mis ei ole jätkusuutlikud?

4. Sul on raske leida indu edasiliikumiseks

Sarnaselt lootusetuse tundele, võib sulle tunduda, et edasiliikumine on võimatu. Põhjus võib peituda selles, et üritad leida vastuseid küsimustele, mille üle sa pole veel jõudnud selgelt otsustada. See võib juhtuda meist igaühega. Proovi võtta päev korraga või kui seda on liiga palju, siis tunnike korraga. Küsi endalt, mida sa tegelikult vajad ja tee nii, nagu tunned. Ole endaga aus.

5. Sa oled muutusteks valmis

Madalseisust hoolimata oled sa tegelikult muutusteks valmis ja sisimas tead seda. Oled aru saanud, et su elus on asju, mis ei tööta ja mida pead muutma. Sa tead, et ei saa vanaviisi jätkata, aga hea uudis on see, et sa ei peagi. Ole vapper ja austa oma vajadusi ning tõelisi soove.

Allikas: Thought Catalog Instagram