Kuueteistkümnest komplektist koosnev elegantne kapselkollektsioon on seekord aastalõpule ning võiduteemale sobivalt helgelt valge ja kuldne, kuid sealt leiab ka ruudukangaid ja pruune karamellitoone. Rõivadisainis näeme Oksanale iseloomulikku detailide rõhutamise oskust, kõrgekvaliteetseid villkangaid ning rangejoonelisi efektsete nööpide ning kõrgete kraedega trench-pintsakuid kohtumas volangide, naiseliku siidi, kuldse naha ja glitteriga.

Kollektsiooni esitlusel Vabamus kõlas Ukraina rahvamuusika - imekaunis duett Olena ja Ljudmila esituses, taustaks rahvapillid banduura ja domra.

25. novembril väljakuulutatud heategevuslik oksjon jätkub disaineri ametlikul Facebooki leheküljel kuni 10. detsembrini. Lisaks kolmele ainulaadsele disainrõivakomplektile Oksana Tanditi uuest kollektsioonist, lisandus oksjonile ka New Yorki disaineri Anthony Luciano Eestis ainulaadne käekott. Anthony vintage-stiilist inspireeritud kotid on Ameerikas lummanud selliseid Hollywoodi staare nagu Meryl Streep ja Cameron Diaz. Valik Anthony loomingut on „Külalisdisaineri“ projekti raames väljas ka Oksana Tanditi Tornimäe esindussalongis, kuhu nüüdsama jõudis ka esitletud kollektsioon „Võit“.

Oksjonilt saadud tulu annetavad Oksana ja Anthony tervikuna MTÜ Slava Ukrainile, kes muretseb Ukrainasse saatmiseks sooje tekke ja muud karmiks talveks vajalikku, et sealsed inimesed külmaperioodi paremini üle elaksid. Oksjonil osalemiseks saavad soovijad edastada oma pakkumise disainerile kas otse või tema Facebooki lehe privaatsõnumitesse, samuti võib kommenteerida oksjonil olevate esemete fotode all. Pakkumine peab ületama esemete alghinna, milleks on kõigi puhul tuhat eurot.

Jaga
Kommentaarid