“Kui varasemate kollektsioonide puhul olin veel justkui oma õige raja otsinguil, siis nüüdseks olen selle leidnud — kuulan 100 protsenti oma südame häält, jäädes truuks maalähedastele toonidele, mis on mind ennast alati kõige rohkem kõnetanud. See aga ei tähenda, et minu loomingust puuduks mõni silmapaistvam aktsentvärv. Pruunikaid-beežikaid toone sai tegelikult näha ka ühes minu esimestest kollektsioonidest “Towards the Sun”, seega võib öelda, et olen ringiga stardipunkti tagasi jõudnud,” räägib disainer, et on alguses tagasi tunduvalt enesekindlamalt ja fokusseeritumalt.

Nagu varasematel aastatel, on ka sel korral Hannes Rüüteli kollektsiooni tähtsaks osaks unikaalsed prindid. Oodata on omapäraseid logo- ja lilleprinte nii suvistel puuvillastel särkidel kui ka siidist kaelasallidel. “Kui logoprint on oma mängulise olemuse saanud sooviga uut brandmark’i veelgi rohkem esile tõsta, siis inspiratsioon kevadisest lilleprindist pärineb minu lapsepõlvepiltidega täidetud fotoalbumi kaanelt,” ütleb disainer.

Hannes Rüüteli kevadsuvist kollektsiooni saab näha Tallinn Fashion Week’i raames juba 8. aprillil. Soeta piletid Piletitaskust.