Need on kuus staaride poolt heakskiidetud kevadtrendi:

1. Erksavärvilised käekotid

Unusta tagasihoidlikes toonides käekotid, sest algava hooaja kõige trendikamad kotid on erksavärvilised. Dua Lipa, Adut Akech ja Selena Gomez on neid juba proovinud, olgu tegemist siis rohelise, oranži või mõne muu kirka värvitooniga ning miks mitte ka ise seda katsetada?

2. Puhvvarrukatega kleidid

Lendlev kevadkleidike on alanud hooaja hitt-toode ja mitmed staarid on meile inspiratsiooni juba jaganud. Näiteks armastavad neid kleite Chrissy Teigen, Gabrielle Union ja Katie Holmes. Kombineerituna lihtsate sandaalide või ketsidega, on just see kleit kõige mugavam asi, mida igapäevatoimetusi tehes kanda.

3. Kaasaegne trentškot

Klassikaline trentškot ei lähe kunagi moest välja, kuid sel kevadel tasub eelistada just kaasaegsema stiiliga mantlit, nagu kannavad näiteks Emily Ratajkowski, Gigi Hadid ja Hailey Bieber.

4. Kandilise ninaga kingad

Alanud hooaja kõige moodsamad kingad on samaaegselt nii "koledad" kui ka šikid. Nimelt on moes kandilise ninaga saapad ja kontsakingad ning seda suuresti tänu staaridele nagu Rosalia, Rosie Huntington-Whiteley ja Gigi Hadid, kes kõik seda stiili fännavad. Kuna tegemist on niivõrd pilkupüüdvate jalanõudega, tasub muu riietus hoida klassikaline, näiteks kombineerida need siniste teksade ja klassikalise kreemja kudumiga.

5. Loomamustrid

Jah, loomamustrid on jätkuvalt moes ning seda tõestavad nii Priyanka Chopra, Rihanna kui ka Lady Gaga garderoobid. Kui oled julge nagu Rihanna, võid erinevaid mustreid ka omavahel kombineerida.

6. Paljastavad kudumid

Kevade kõige seksikamad kudumid paljastavad nii mõndagi. Kim Kardashian, Cardi B ja Kylie Jenner on neid juba kandnud ja oma kehakumerusi seeläbi demonstreerinud. Samuti leiab midagi sobivat Roberta Eineri kollektsioonist. Kanna sellist kudumkleiti näiteks kontsakingadega ja suurepärane riietus kohtingule ongi olemas.

Allikas: Vogue.com